Badmode trends 2021

Naast de zomerkleding trends die we elkaar jaar weer opnieuw voorbij zien komen zit er ook in de badmode veel variatie. Elk jaar weer bedenken verschillende designers nieuwe soorten, maten en prints van bikini’s en zwembroeken. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om waar jij je het prettigst bij voelt maar het is ook wel leuk om met bepaalde trends mee te gaan! Een aantal trends van voorgaande jaren zien we ook in 2021 weer volop terug komen. Maar er zijn ook een aantal verassend nieuwe trends die we deze zomer zeer vaak voorbij zullen zien komen.

Bikini’s

Als eerst de dierenprints bikini’s. Dit is een trend die we al langere tijd zien en erg populair is. Dus ook komende zomer zal deze trend weer veel terugkomen in de badmode collecties. Vooral ook in de badpakken en accessoires voor bikini’s zal je de dierenprint terug zien komen. En de high waisted bikini. We kunnen eigenlijk al niet meer zonder het hoge bikinibroekje in onze kledingkasten! Het fijne aan een high waist bikini is dat het je rondingen accentueert en je er perfect een buikje in kan verbergen. Een nieuwe trend kleur die we voorgaande jaren nauwelijks voorbij zagen komen is lila! Dé trendkleur van het moment! Alles in de kleur lila is mooi, een bikini in deze prachtige kleur mag zeker niet missen in jouw garderobe. En dan nog een iets bijzondere soort bikini waar je van houdt of je haat het: namelijk de tie dye bikini. Dit is een terugkerende trend uit de jaren 90. Het lijkt net alsof de bikini in een verfbad is gelegd wat een hele speelse en zomerse uitstraling geeft.

Zwembroeken

Maar ook voor de mannen staan er wat nieuwe trends van zwembroeken op de planning. Je hebt ze vast al wel is in een reclame voorbij zien komen. De zwembroek die van kleur verandert zodra het in contact komt met water. En zo’n zwembroek kan deze zomer echt niet ontbreken in je garderobe. Want hoe vet is als je op je ligbed lekker ligt te zonnen in je blauwe zwembroek. En zodra je een plons neemt verandert hij opeens in een fel gele kleur. Reken er maar op dat dan alle ogen op jou gericht zijn. Wat je vorig jaar ook al regelmatig voorbij zag komen waren de zwembroeken met printjes. Denk bijvoorbeeld aan ananassen of flamingo’s op je zwembroek. Ook dit jaar loop je daar de blits mee! Vergeet dan vooral niet je bjorn borg boxers eronder te dragen zodat je net dat randje er boven uit ziet komen!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie