Hoe style je een mooi poloshirt?

Ieder man heeft wel een mooi poloshirt in de kast liggen. Dit soort shirts zij gemaakt van super fijne stof, waardoor ze heel erg lekker zitten. Het ontwerp werd oorspronkelijk enkel gedragen tijdens het sporten, maar tegenwoordig kun je het ook prima dagelijks aan. Maar hoe combineer je een mooi poloshirt met de rest van je kleding? Zo’n shirt met kraagje heeft natuurlijk een best sportieve look, en dus combineert het sowieso goed met een jeans. Het maakt daarbij niet zo uit welke tint blauw de jeans heeft, hoewel het niet zo mooi is om een donkerblauw shirt op een donkerblauwe jeans te dragen. Dit oogt een beetje saai.

Voeg dus wat meer contrast toe door een wat lichter of donkerder poloshirt dan je jeans te dragen. Dit ziet er over het algemeen het mooiste uit. Je kunt er een riem bij dragen, waarbij over het algemeen stoffen riemen mooier staan dan een leren riem. Leer oogt wat chiquer, en dat matcht niet goed bij een poloshirt.

Iedere man moet poloshirts in zn kast hebben liggen

Doordat het een kledingstuk is dat heel erg lekker zit en je het in allerlei kleuren kunt kopen, is het een goede basic in elke kledingkast. Eigenlijk moet elke man een aantal poloshirts in de kast hebben liggen. Draag ze in de zomer los, en doe er in de herfst en winter een mooi vest overheen. Als je voor mooi bij elkaar passende kleuren kiest dan kun je zelfs met een sportief poloshirt een hele mooie look creëren. Het is dan ook een veelgebruikt kledingstuk, zelfs onder mensen die van hele chique kleding houden.

Een poloshirt is immers een beetje een knipoog naar de tennissport, waar dat soort shirts altijd gedragen worden. In hun vrije tijd dragen tennissers ook vaak poloshirts, maar dan gecombineerd met een mooie broek en een bijpassende sweater. Als de kleuren matchen kun je er eigenlijk de plank niet mee misslaan.

Waar shop je een mooi poloshirt?

Ben je op zoek naar een nieuw poloshirt? Dan zou je eens online kunnen kijken. Er zijn genoeg winkels die polo’s verkopen, maar online is het aanbod echt een stuk groter. Bovendien is het heel erg makkelijk dat je de shirts dan bij je thuis bezorgd krijgt, eventueel in meerdere maten. Je kunt de maat die niet goed past terugsturen en de juiste houden. Je hoeft er dan zelf de deur niet voor uit, en dat vinden de meeste mensen erg prettig. Bestel ook gelijk meerdere kleuren, dan kun je ze altijd makkelijk combineren, en heb je voldoende exemplaren voor als er een paar in de was zitten!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie